Τι θα πρέπει να προσέξουμε στη διαχείριση των τροφίμων και ειδικά του κατσικίσιου και πρόβιου κρέατος και των αυγών τις ημέρες του Πάσχα Καθώς πλησιάζει η Κυριακή του Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του κατσικίσιου και πρόβιου κρέατος και των...
Καθώς πλησιάζει η Κυριακή του Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του κατσικίσιου και πρόβιου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις μέρες καταναλώνονται περισσότερο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ, ο οποίος δίνει 14 συμβουλές για ασφαλή...
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και αρκετός κόσμος προετοιμάζεται για το πασχαλινό τραπέζι, ο ΕΟΔΥ υπενθυμίζει ορισμένους κανόνες που πρέπει να τηρούνται κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις μέρες καταναλώνονται περισσότερο. Ads Διαβάστε επίσης:Πασχαλινά αυγά / Πέντε συμβουλές του ΕΦΕΤ για ασφαλή κατανάλωσηΠάσχα /...
FacebookTwitterViberMessengerWhatsAppEmail: Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail Ακούστε το άρθρο ΕΟΔΥ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις μέρες...
FacebookTwitterViberMessengerWhatsAppEmail: Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail Ακούστε το άρθρο Ο ΕΟΔΥ δίνει μια σειρά από χρήσιμες οδηγίες για την ασφαλή κατανάλωση των τροφίμων κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(49)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(18)
- Θρησκεία(112)
- Κοινωνία(640)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(985)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.