πριν από  10 ημέρες 10 ώρες

To10.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητά ο Παναθηναϊκός. Κόντρα στον Άρη η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, για την 8η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30). Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα με την ΑΕΚ και βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται.

πριν από  10 ημέρες 15 ώρες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με τη σειρά να είναι στο 2-2. Ο νικητής κατακτάει το πρωτάθλημα! Παρακολουθήστε την αναμέτρηση μέσω live streaming. Δείτε το ματς στο OSFP TV:

πριν από  10 ημέρες 16 ώρες

Onsports.gr

Έπειτα από τέσσερις τελικούς, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υπερασπίστηκαν από δύο φορές την έδρα τους, η σειρά για την ανάδειξη του Πρωταθλητή ολοκληρώνεται στο Game 5. Ο τελευταίος τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ και την αίθουσα 5, μια και οι "ερυθρόλευκες" είχαν το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να δώσει... συνέχεια στις κατακτήσεις του πρωταθλήματος...

πριν από  10 ημέρες 16 ώρες

To10.gr

Live streaming: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με τη σειρά να είναι στο 2-2. Ο νικητής κατακτάει το πρωτάθλημα! Παρακολουθήστε την αναμέτρηση μέσω live streaming.

πριν από  10 ημέρες 17 ώρες

In.gr

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με τη σειρά να είναι στο 2-2. Ο νικητής κατακτάει το πρωτάθλημα! Παρακολουθήστε την αναμέτρηση μέσω live streaming.Δείτε το ματς στο OSFP TV:

πριν από  10 ημέρες 17 ώρες

Newsbomb

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παρακολουθήστε σε live streaming το πέμπτο τελικό μεταξύ των "αιώνιων" για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 μπάσκετ Γυναικών. Έπειτα από τέσσερις τελικούς, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υπερασπίστηκαν από δύο φορές την έδρα τους, η σειρά για την ανάδειξη του Πρωταθλητή ολοκληρώνεται στο Game 5. Ο τελευταίος τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ...

πριν από  11 ημέρες 7 ώρες

To10.gr

Live streaming: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:30 την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Volley League Γυναικών Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον 5ο τελικό της Volley League Γυναικών. Η σειρά είναι στο 2-2 και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σήμερα. Παρακολουθήστε την αναμέτρηση μέσω live...

πριν από  11 ημέρες 7 ώρες

O Παναθηναϊκός πήρε το τάι μπρέικ με 15-9 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας! Ο Παναθηναϊκός πήρε το τέταρτο σετ με 25-23 και ο τίτλος κρίνεται αυτή την ώρα στο τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιακός πήρε και το τρίτο σετ με 25-21. Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο σετ με 25-21 και ισοφάρισε σε 1-1. Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι και το πήρε ο Παναθηναϊκός με 26-24. Ξεκίνησε ο τελικός.

πριν από  11 ημέρες 8 ώρες

Ο Παναθηναϊκός πήρε το τέταρτο σετ με 25-23 και ο τίτλος κρίνεται αυτή την ώρα στο τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιακός πήρε και το τρίτο σετ με 25-21. Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο σετ με 25-21 και ισοφάρισε σε 1-1. Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι και το πήρε ο Παναθηναϊκός με 26-24. Ξεκίνησε ο τελικός. Καλησπέρα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο και τελευταίο...

πριν από  11 ημέρες 9 ώρες

Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο σετ με 25-21 και ισοφάρισε σε 1-1. Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι και το πήρε ο Παναθηναϊκός με 26-24. Ξεκίνησε ο τελικός. Καλησπέρα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ της Volley League Γυναικών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε Live Streaming:

πριν από  11 ημέρες 10 ώρες

Onsports.gr

Η σειρά των τελικών ήταν συναρπαστική, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τα δύο πρώτα ματς, αλλά τον Παναθηναϊκό να "απαντάει" με το... ίδιο νόμισμα. Αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη ισορροπία και τα πάντα να κριθούν σε έναν αγώνα, τον πέμπτο τελικό. Το Game 5 είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) στις 19:30 στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη". Η ομάδα που θα...

πριν από  11 ημέρες 10 ώρες

In.gr

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον 5ο τελικό της Volley League Γυναικών. Η σειρά είναι στο 2-2 και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σήμερα. Παρακολουθήστε την αναμέτρηση μέσω live streaming.Δείτε το ματς στο OSFP TV:

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Άλλα αθλήματα
Palo presentation