Το τσουρέκι για να βγει μαστιχωτό απαιτεί υπομονή. "Φωτιά" έχουν πάρει οι φούρνοι σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, όπου ο γλυκός "βασιλιάς" στο γιορτινό τραπέζι, το τσουρέκι, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Ο Γιώργος Κατσίκης, ιδιοκτήτης φούρνου, αποκαλύπτει στο "Ακόμα δεν είδες τίποτα!" τα μυστικά για το πιο λαχταριστό σπιτικό τσουρέκι. "Το λαχταριστό...
Θα χρειαστείτε: Για το προζύμι 50 γρ. αλεύρι για τσουρέκι 70 γρ. νερό, χλιαρό 5 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 14 γρ. ξηρή μαγιά 4,5 γρ. μαχλέπι 1,5 γρ. μαστίχα Για τη ζύμη 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 50 γρ. γάλα πλήρες 100 γρ. νερό ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι 500 γρ. αλεύρι για τσουρέκι 5 γρ. αλάτι 1 βανιλίνη 1 αυγό, μεσαίο 60 γρ. βούτυρο ελαιόλαδο, για το μπολ Για...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(722)
- politismos(58)
- Βιβλία(11)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(167)
- Κινηματογράφος(56)
- Μουσική(33)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(16)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.