πριν από  4 ώρες 5 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Άλλοι το λατρεύουν, άλλοι ξινίζουν μόνο που το βλέπουν. Το σίγουρο είναι, όμως, πως το cottage cheese είναι ένα προϊόν που συναντάμε συχνά σε συνταγές, αλμυρές, αλλά και γλυκές. Το cottage cheese παρασκευάζεται όταν το γάλα συνδυάζεται με ζωντανές καλλιέργειες που μετατρέπουν τα σάκχαρα του γάλακτος σε γαλακτικό οξύ. Το οξύ διαχωρίζει το γάλα σε στερεά συστατικά, λίπη και πρωτείνες (το τυρόπηγμα) και τον ορό γάλακτος (το υγρό). Αφού στραγγιστεί μέρος του υγρού, το τυρόπηγμα κόβεται και αναμιγνύεται με τον υπόλοιπο ορό γάλακτος και επιπλέον κρέμα γάλακτος και αλάτι. Το τελικό προϊόν είναι ένα κρεμώδες και παχύρρευστο, μαλακό τυρί, αλμυρούτσικο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Το cottage cheese κυκλοφορεί σε πολλαπλές εκδοχές, όπως το πλήρες που παρασκευάζεται από γάλα 4% (πλήρες), το χαμηλό σε λιπαρά που παρασκευάζεται από γάλα 2% και το άπαχο που παρασκευάζεται από αποβουτυρωμένο γάλα. Το μέγεθος του τυροπήγματος ποικίλλει ανάλογα με...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation