Cottage cheese: Πώς παράγεται και τι προσφέρει στον οργανισμό - Τα οφέλη για την υγεία

Iatropedia.gr



Άλλοι το λατρεύουν, άλλοι ξινίζουν μόνο που το βλέπουν. Το σίγουρο είναι, όμως, πως το cottage cheese είναι ένα προϊόν που συναντάμε συχνά σε συνταγές, αλμυρές, αλλά και γλυκές. Το cottage cheese παρασκευάζεται όταν το γάλα συνδυάζεται με ζωντανές καλλιέργειες που μετατρέπουν τα σάκχαρα του γάλακτος σε γαλακτικό οξύ. Το οξύ διαχωρίζει το γάλα σε στερεά συστατικά, λίπη και πρωτείνες (το......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία