Cottage cheese: Πώς παράγεται και τι προσφέρει στον οργανισμό - Τα οφέλη για την υγεία
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Άλλοι το λατρεύουν, άλλοι ξινίζουν μόνο που το βλέπουν. Το σίγουρο είναι, όμως, πως το cottage cheese είναι ένα προϊόν που συναντάμε συχνά σε συνταγές, αλμυρές, αλλά και γλυκές. Το cottage cheese παρασκευάζεται όταν το γάλα συνδυάζεται με ζωντανές καλλιέργειες που μετατρέπουν τα σάκχαρα του γάλακτος σε γαλακτικό οξύ. Το οξύ διαχωρίζει το γάλα σε στερεά συστατικά, λίπη και πρωτείνες (το......
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.