Γιατρός αποκαλύπτει την μικρή αλλαγή που μπορεί να κάνει το ψωμί 10 φορές πιο υγιεινό
Το ψωμί που συχνά θεωρείται εχθρός της απώλειας βάρους, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ένα μυστικό όπλο στο "οπλοστάσιο" της δίαιτας, σύμφωνα με έναν γιατρό. Η Δρ Karen Alarcon ξηγεί ότι ο τρόπος για να αυξήσεις τη θρεπτική ποιότητα του ψωμιού είναι να το καταψύξεις και στη συνέχεια να το ζεστάνεις σε μια τοστιέρα ή σε ένα τηγάνι. "Αν καταψύξετε το ψωμί και στη συνέχεια κόψετε μια φέτα και τη ζεστάνετε ή τη βάλετε στο τηγάνι ή στην τοστιέρα, μεγάλο μέρος του περιεχομένου των υδατανθράκων θα μετατραπεί σε πρεβιοτικές ίνες, οι οποίες όχι μόνο θα ωφελήσουν τη μικροβιακή σας χλωρίδα, αλλά θα ρυθμίσουν και τη γλυκόζη του αίματος. Επιπλέον, το άμυλο, λόγω της επίδρασης της θερμότητας, θα βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης, οπότε πιθανώς θα έχετε λιγότερο φούσκωμα και αέρια" εξηγεί η Karen Alarcon μιλώντας στη Mirror. Ο καλύτερος τρόπος για να καταψύξετε το ψωμί είναι να το τυλίξετε σε μεμβράνη ή σε σακούλες κατάψυξης με φερμουάρ και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(25)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(72)
- Εργασία(47)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(305)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(371)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.