πριν από  2 ώρες 18 λεπτά

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ενα κοριτσάκι 4 ετών έχασε τη ζωή του ενώ ο πατέρας και ο αδερφός της 2 ετών ανασύρθηκαν ζωντανοί από ερείπια, που άφησε έκρηξη σε διώροφο κτίριο στο Σαβιάνο, έξω από τη Νάπολη. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού της μητέρας και του τρίτου παιδιού της οικογένειας, καθώς και ηλικιωμένης. Η έκρηξη κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από διαρροή αερίου. Στο κτίριο που κατέρρευσε ζουν μια 5μελή οικογένεια και μία ηλικιωμένη, στο διαμέρισμα της οποίας φαίνεται πως εξερράγη φιάλη αερίου.

πριν από  2 ώρες 55 λεπτά

Κοριτσάκι μόλις 4 ετών έχασε τη ζωή του στη Νάπολη της Ιταλίας μετά από έκρηξη σε διώροφο κτίριο στην περιοχή Σαβιάνο. Ο πατέρας και ο 2 ετών αδερφός της ανασύρθηκαν ζωντανοί από ερείπια, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού της μητέρας και του τρίτου παιδιού της οικογένειας, αλλά και μίας ηλικιωμένης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, η έκρηξη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation