πριν από  2 ώρες 6 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Σε τρεις ακόμη περιοχές στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ επεκτείνουν την κλειστή στρατιωτική ζώνη οι IDF. Οι IDF κήρυξαν τις περιοχές γύρω από τις κοινότητες Manara, Yiftah και Malkia στο βόρειο Ισραήλ ως κλειστή στρατιωτική ζώνη μετά από αξιολόγηση της κατάστασης την Κυριακή. Λίβανος: Εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στον νότο Στα λιβανέζικα σύνορα, οι σφοδροί βομβαρδισμοί που σημειώθηκαν από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη ήταν σχεδόν ασταμάτητοι σήμερα το πρωί - αλλά δεν φαίνεται να επηρεάστηκε η ικανότητα της Χεζμπολάχ να εκτοξεύει εκατοντάδες ρουκέτες. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να "δεις" τον πραγματικό κόσμο! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για ασφαλέστερα μέρη στο βορρά.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΙσραηλινός υπουργός Άμυνας σε Ιράν: "Προσέξτε γιατί μπορεί να καταλήξετε σαν την Γάζα"Λας...

πριν από  2 ώρες 21 λεπτά

Iefimerida.gr

Οι IDF επεκτείνουν την κλειστή στρατιωτική ζώνη σε τρεις ακόμη περιοχές στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ. Οι IDF κήρυξαν τις περιοχές γύρω από τις κοινότητες Manara, Yiftah και Malkia στο βόρειο Ισραήλ ως κλειστή στρατιωτική ζώνη μετά από αξιολόγηση της κατάστασης την Κυριακή.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation