πριν από  5 ώρες 16 λεπτά

ΣΚΑΪ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Χθες, συντρίψαμε ό,τι είχε χτίσει η Χεζμπολάχ τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Hassan Nasrallah έχει μείνει μόνος στην κορυφή, ολόκληρες μονάδες της δύναμης Ραντουάν εξολοθρεύτηκαν" Σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο IDF έχει συντρίψει υποδομές της Χεζμπολάχ, οι οποίες δημιουργήθηκαν εδώ και δεκαετίες, προχώρησε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης, Hassan Nasrallah, έχει μείνει πλέον μόνος του. "Χθες, συντρίψαμε ό,τι είχε χτίσει η Χεζμπολάχ τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Hassan Nasrallah έχει μείνει μόνος στην κορυφή, ολόκληρες μονάδες της δύναμης Ραντουάν εξολοθρεύτηκαν και χιλιάδες δεκάδες ρουκέτες καταστράφηκαν" δήλωσε ο Gallant. Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Άμυνας στην αίθουσα διοίκησης της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του IDF.Στόχος ο ανώτερος ηγέτης της Χεζμπολάχ Αλί Καράκι Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ένα ισραηλινό πλήγμα νωρίς το βράδυ...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

πριν από  2 ώρες 3 λεπτά

Thestival.gr

Σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Ισραηλινός στρατός έχει συντρίψει υποδομές της Χεζμπολάχ, οι οποίες δημιουργήθηκαν εδώ και δεκαετίες, προχώρησε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης, Hassan Nasrallah, έχει μείνει πλέον μόνος του. "Χθες, συντρίψαμε ό,τι είχε χτίσει η Χεζμπολάχ τα τελευταία 20 χρόνια.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κόσμος
    Palo presentation