πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

Pentapostagma.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι προκαταρκτικές μελέτες στις μούμιες έδωσαν νέες πληροφορίες για ορισμένες ασθένειες που ήταν διαδεδομένες εκείνη την εποχή Μεγάλη ανακάλυψη πραγματοποίησαν αρχαιολόγοι από την Ιταλίακαι την Αίγυπτο, καθώς βρήκαν 33 οικογενειακούς τάφους που περιείχαν μούμιες, στην περιοχή του Μαυσωλείου του Αγά Χαν, δυτικά του Ασουάν. Σύμφωνα με το Αιγυπτιακό Υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων, οι τάφοι χρονολογούνται από την ύστερη ελληνική και ρωμαϊκή εποχή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κόσμος 22.06.2024 - 19:25 0 Η Αίγυπτος προέβλεψε τους... Simpsons: Aρχαιολόγοι βρήκαν απεικόνιση χαρακτήρα της σειράς σε αιγυπτιακό φέρετρο μούμιας Οι προκαταρκτικές μελέτες στις μούμιες που ανακαλύφθηκαν έδωσαν νέες πληροφορίες για ορισμένες ασθένειες που ήταν διαδεδομένες εκείνη την εποχή. Το νεκροταφείο χρησιμοποιήθηκε από τον έκτο αιώνα π.Χ. έως τον τρίτο αιώνα μ.Χ. Misir'da mumyalanmis aileleri barindiran 300'den fazla mezarin bulundugu gizli 'Oluler Sehri' kesfedildi.

πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

Protothema.gr

Οι προκαταρκτικές μελέτες στις μούμιες έδωσαν νέες πληροφορίες για ορισμένες ασθένειες που ήταν διαδεδομένες εκείνη την εποχή 01.07.2024, 20:26 Μεγάλη ανακάλυψη πραγματοποίησαν αρχαιολόγοι από την Ιταλία και την Αίγυπτο, καθώς βρήκαν 33 οικογενειακούς τάφους που περιείχαν μούμιες, στην περιοχή του Μαυσωλείου του Αγά Χαν, δυτικά του Ασουάν. Σύμφωνα με το Αιγυπτιακό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κόσμος
Palo presentation