πριν από  3 ώρες 34 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Την Τρίτη (24/9, 19:30), η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ υποδέχεται τη Στρούμιτσα στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την άνετη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς στη Βόρεια Μακεδονία, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το προβάδισμα και χρειάζονται μόλις δύο σετ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε: "Περιμένουμε τη ρεβάνς, για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά η ομάδα δουλεύει με τον σωστό τρόπο, ώστε να πάει μπροστά. Ξέρουμε, ότι κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος στη σεζόν που βρισκόμαστε. Επομένως, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε". Από τη μεριά του ο Αλεν Παγένκ σχολίασε: "Θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί είναι το πρώτο ματς της σεζόν στο σπίτι μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League. Θέλουμε τον κόσμο...

πριν από  12 ώρες 32 λεπτά

Gavros.gr

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοινώνει: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών, με αντίπαλο τη Στρούμιτσα, την Τρίτη (24/9, 19:30), στο κλειστό του Ρέντη "Μ. Μερκούρη", ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και πραγματοποιείται:

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Βόλεϊ
    Palo presentation