πριν από  10 ημέρες 23 ώρες

Onlarissa.gr

Πλημμύρισε από Λαρισαίους, με διάθεση προσφοράς για τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε ανάγκη, η Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Δικτύου #Κανείς_Μόνος και στο μεγάλο παζάρι Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία πληθώρας φορέων της πόλης, όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η 1η Στρατιά, η Συντεχνία...

πριν από  10 ημέρες 23 ώρες

Larissanet.gr

Φωτ. & βίντεο: larissanet Πλημμύρισε από Λαρισαίους - με διάθεση προσφοράς για τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε ανάγκη - η Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Δικτύου #Κανείς_Μόνος και στο μεγάλο παζάρι Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία πληθώρας φορέων της πόλης, όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η 1η...

πριν από  11 ημέρες 2 ώρες

Larissanet.gr

Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεών του, διοργανώνει με πρωτοβουλία του σήμερα Σάββατο 27/04, ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1Η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

πριν από  11 ημέρες 4 ώρες

Onlarissa.gr

Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεών του, διοργανώνει με πρωτοβουλία του σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου, ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της...

πριν από  11 ημέρες 19 ώρες

Onlarissa.gr

Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεών του, διοργανώνει με πρωτοβουλία του το επόμενο Σάββατο 27/04, ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

πριν από  11 ημέρες 23 ώρες

Onlarissa.gr

Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεών του, διοργανώνει με πρωτοβουλία του το επόμενο Σάββατο 27/04, ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1Η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

πριν από  12 ημέρες 1 ώρα

Larissanet.gr

Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς_Μόνος, σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεών του, διοργανώνει με πρωτοβουλία του το Σάββατο 27/04, ανοιχτή εκδήλωση αλληλεγγύης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 1Η Στρατιά, τη Συντεχνία Αρτοποιών και με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Θεσσαλία
Palo presentation