πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Larissanet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα παραπροϊόντα παραγωγής από ελαιοτριβεία, οινοποιεία, τυροκομεία κ.α. αξιοποιούνται με ένα διαφορετικό τρόπο και με βάση αυτά δημιουργείται ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής φαινολικής αξίας για τον εμπλουτισμό της διατροφής των ζώων, με μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Για την πρωτότυπη ιδέα και την υλοποίησή της, μίλησε στην εκπομπή "Περίμετρο" της ΕΡΤ3 ο Φώτης Τέκος, διευθύνων σύμβουλος Olea Fortius."Έχουμε δημιουργήσει ένα πρόσθετο ζωοτροφής, η καινοτομία είναι ότι αξιοποιεί όλα τα παραπροϊόντα παραγωγής από ελαιοτριβεία, οινοποιεία, τυροκομεία. Όλα αυτά δηλαδή που πετούσαν σε ποτάμια, λίμνες αξιοποιούνται και με μια πολύ εύκολη διαδικασία παράγουμε ένα 100% φυσικό προϊόν το οποίο ταξιδεύει σε περισσότερες από 40 χώρες", όπως είπε και πρόσθεσε: "Ο λόγος για τον οποίο αυτά (σ.σ.τα παραπροϊόντα παραγωγής από ελαιοτριβεία, οινοποιεία, τυροκομεία, κλπ) είναι επιβαρυντικά για το περιβάλλον είναι ότι είναι πλούσια σε πολλές...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θεσσαλία
    Palo presentation