πριν από  5 ώρες 8 λεπτά

Onlarissa.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεκαπέντε παιδικές χαρές, στο κέντρο, τις συνοικίες αλλά και τους οικισμούς της Λάρισας, περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για το επόμενο διάστημα. Ήδη, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο συγκρότημα παιδικών χαρών στην οδό Αιόλου (πρώην Ορφανοτροφείο), όπου σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες δενδροφύτευσης. Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την ανακατασκευή και κατασκευή άλλων 14 παιδικών χαρών σε συνοικίες και οικισμούς του Δήμου Λαρισαίων: Νέα Πολιτεία, Νεάπολη, Λειβαδάκι, Νέα Σμύρνη, Γιάννουλη, Δασοχώρι (Φαλάνη), Ραχούλα, Αμυγδαλέα, Ελευθεραί, Λουτρό, Κουτσόχερο, αλλά και στον Ιπποκράτη, μεταξύ άλλων περιοχών. Να σημειωθεί ότι στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής περιλαμβάνεται και η δημιουργία/ανακατασκευή και περίπου άλλων δέκα παιδικών χαρών, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, σε επόμενη φάση. Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μάμακος από το συγκρότημα παιδικών χαρών στην οδό Αιόλου που έχει ολοκληρωθεί και...

πριν από  5 ώρες 12 λεπτά

Larissanet.gr

φωτό και βίντεο: larissanet.gr Δεκαπέντε παιδικές χαρές, στο κέντρο, τις συνοικίες αλλά και τους οικισμούς της Λάρισας, περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για το επόμενο διάστημα. Ήδη, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο συγκρότημα παιδικών χαρών στην οδό Αιόλου (πρώην Ορφανοτροφείο), όπου σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες δενδροφύτευσης.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θεσσαλία
    Palo presentation