Αυτό είναι το μενού του επιχειρηματικού δείπνου του ΣΘΕΒ
Με κάθε λεπτομέρεια ετοιμάστηκε το καθιερωμένο επιχειρηματικό δείπνο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας (Διβάνη). Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος και ξεδίπλωσε τις προθέσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση της ανάπτυξης και παρουσίασε τα προγράμματα για τη Θεσσαλία. Ακολούθησε το δείπνο, συνοδεία λευκού και κόκκινου κρασιού από τον Τύρναβο. Όσο για το μενού, περιλάμβανε: Kανελόνι με κοτόπουλο, σπανάκι και μανιτάρια, ζαμπόν τυρί και σος εσπανιόλ. Η ατομική σαλάτα ήταν ανάμεικτη με καρδιές μαρουλιού, ρόκα, καλαμπόκι, τυρί και ελαφριά σος από γιαούρτι. Ακολούθησε το κυρίως πιάτο με κόντρα φιλετάκια μόσχου στη σχάρα, με ελαφριά σος μαυροδάφνης, τάρτα πατάτας με μπέικον και καλαθάκι φρέσκων λαχανικών. Το δείπνο έκλεισε με γλυκό, πανακότα με σάλτσα φραγκοστάφυλλου! Οι διοργανωτές φρόντισαν με το παραπάνω τους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(26)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(26)
- Θεσσαλία(196)
- Θεσσαλονίκη(7)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(99)
- Μακεδoνία(44)
- Πελοπόννησος(102)
- Στερεά Ελλάδα(34)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.