πριν από  3 ώρες 26 λεπτά

Usay.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Για την κριτική που δέχεται για την παράστασή του μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής, τονίζοντας πως "θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων μιλούν ψευδώς και υβριστικά για εμένα". "Εννοείται με έχουν θίξει όλα αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί δεν είναι κριτική στην δουλειά μου. Τη δουλειά δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει ο κόσμος, που έρχεται να με δει κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο. Είναι μια οργανωμένη επίθεση προς το πρόσωπό μου, με ψευδείς, συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς είχε χρησιμοποιήσει και η κ. Ακρίτα, η οποία και καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω, τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος" υπογράμμισε σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Mega "Χαμογέλα και Πάλι". "Χρόνια τώρα με παροτρύνουν φίλοι και θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε...

πριν από  15 ώρες 23 λεπτά

Athensmagazine.gr

Την απόφασή του να κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων μιλούν ψευδώς και υβριστικά για τον ίδιο ανακοίνωσε ο Μάρκος Σεφερλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Θέατρο & Χορός
    Palo presentation