πριν από  2 ημέρες 19 ώρες

Pentapostagma.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Ουκρανία αν και ολοκλήρωσε τους αγώνες της στον 5ο όμιλο του Euro έχοντας 4 βαθμούς αποκλείστηκε από τη φάση των νοκ άουτ. Η Ουκρανία "πλήρωσε" την βαριά ήττα με 3 γκολ (3-0) από την Ρουμανία στην πρεμιέρα και έμεινε 4η σε έναν όμιλο όπου όλες οι ομάδες είχαν 4 βαθμούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κόσμος 26.06.2024 - 22:04 0 Bloomberg για Ουκρανία: Διαφωνίες και δισταγμοί στο ΝΑΤΟ για τη δέσμευση πολυετούς στρατιωτικής στήριξης του Κιέβου Η Ρουμανία πέρασε 1η, το Βέλγιο ήταν 2ο, η Σλοβακία προκρίθηκε ως 3η. Όλοι είχαν 4 βαθμούς αλλά καλύτερο συντελεστή τερμάτων απο την Ουκρανία (2-4 (-2). Έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείεται από τους ομίλους της διοργάνωσης έχοντας μαζέψει 4 πόντους, ενώ και για πρώτη φορά στην ιστορία των Euro και οι τέσσερις ομάδες τελειώνουν με τους ίδιους βαθμούς μετά τις τρεις αγωνιστικές.

πριν από  2 ημέρες 19 ώρες

Newsroom | email: [email protected] Η Ουκρανία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία που αποκλείστηκε από το Euro με 4 βαθμούς. Η Ουκρανία "πλήρωσε" την βαριά ήττα με 3 γκολ (3-0) από την Ρουμανία στην πρεμιέρα και έμεινε 4η σε έναν όμιλο όπου όλες οι ομάδες είχαν 4 βαθμούς. Η Ρουμανία πέρασε 1η, το Βέλγιο ήταν 2ο, η Σλοβακία προκρίθηκε ως 3η. Όλοι είχαν 4 βαθμούς αλλά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Θέατρο & Χορός
Palo presentation