πριν από  2 ημέρες 2 ώρες

Insomnia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Προσθήκη σχολίου (0 σχόλια) O ISOCELL GNJ μοιάζει πολύ με τον αισθητήρα της κυρίως κάμερας του S24, ο οποίς θύμιζε πολύ τον αισθητήρα της S23. Τρεις νέους αισθητήρες καμερών για κινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε η Samsung και, κρίνοντας από το παρελθόν, ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ο αισθητήρας στον οποίο θα βασίζεται η κυρίως κάμερα των Galaxy S25 και S25 Plus. H Samsung ανακοίνωσε τον ISOCELL HP9 στα 200ΜΡ, τον ISOCELL JN5 στα 50ΜΡ και τον ISOCELL GNJ, επίσης στα 50ΜΡ. Αυτός που τραβάει περισσότερο την προσοχή, σε πρώτη φάση, είναι ο τελευταίος. Ο GNJ έχει μέγεθος αισθητήρα 1/1.57 ιντσών, περίπου όσο και ο αισθητήρας της κυρίως κάμερας στα S24 και S24 Plus (1/1.56). Ο νέος αισθητήρας διαθέτει επίσης pixel ενός micron, ακριβώς όπως ο αισθητήρας που χρησιμοποιήθηκε στα S24 και S24 Plus. Η Samsung παρουσιάζει συσκευές με κυρίως κάμερα που διαθέτει περίπου τέτοιο μέγεθος αισθητήρα και pixel από το 2022, με τα Galaxy S22 και S22 Plus.

πριν από  2 ημέρες 9 ώρες

Myphone.gr

Τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η Samsung παρουσίασε έναν νέο τηλεφακό με αισθητήρα εικόνας στα 200MP για smartphone με ενισχυμένη ικανότητα απορρόφησης φωτός. Έχουμε λοιπόν το νέο μοντέλο Isocell HP9 που έχει στο εσωτερικό του 200 ​​εκατομμύρια pixel μεγέθους 0,56 μικρομέτρων σε οπτική μορφή 1/1,4 ίντσας. Η Samsung είπε ότι χρησιμοποίησε ένα νέο υλικό για την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Τεχνολογία
Palo presentation