πριν από  1 Μήνα 2 ημέρες

Flash.gr

Ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/4) με θύμα έναν 17χρονο, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Πάτρα. Όπως αναφέρει το pelop.gr, ένας 17χρονος το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άγνωστά του άτομα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς ο ανήλικος, γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής 14...

πριν από  1 Μήνα 2 ημέρες

Alphafreepress.gr

Ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας που έγινε το βράδυ της Κυριακής (14/04) με θύμα έναν 17χρονο, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Πάτρα, όπου δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άγνωστά του άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα επειδή φορούσε τη μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας. Το ανήλικο παιδί έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του γύρω στις 8 το βράδυ για να πάει...

πριν από  1 Μήνα 3 ημέρες

Ant1news.gr

Πώς συνέβη το περιστατικό στην Πάτρα, κατά το οποίο του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα. - Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν τα επεισόδια οπαδικής βίας, με ένα ακόμα να εξελίσσεται στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής και θύμα έναν 17χρονο, ο οποίος έζησε έναν εφιάλτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 17χρονος το βράδυ της Κυραικής δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άγνωστά του άτομα.

πριν από  1 Μήνα 3 ημέρες

News.gr

Σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση περί αθλητισμού, εξύβριση και σωματική βλάβη - Οι δράστες αναζητούνται Ένα σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα και θύμα έναν 17χρονο, ο οποίος έζησε έναν εφιάλτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο 17χρονος δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Κυραικής από τέσσερα άγνωστά του άτομα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation