πριν από  1 ώρα 50 λεπτά

Tovima.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Καταιγίδες έρχονται τις επόμενες ώρες στην Αττική σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια. Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει συγκεκριμένα: "Σύμπλεγμα καταιγίδων πλησιάζει την Αττική. Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια για τις επόμενες 1-2 ώρες". Σε ισχύ το έκτακτο της ΕΜΥ Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ το έκτακτο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προβλέπει καταιγίδες:Μέχρι το απόγευμα κατά τόπους στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.Μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη. Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η επιχείρηση στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό του 52χρονου φύλακα, που παρασύρθηκε από χείμαρρο εξαιτίας της κακοκαιρίας Cassandra. Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

πριν από  2 ώρες 38 λεπτά

Tovima.gr

Καταιγίδες έρχονται τις επόμενες ώρες στην Αττική σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια. Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει συγκεκριμένα: "Σύμπλεγμα καταιγίδων πλησιάζει την Αττική. Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια για τις επόμενες 1-2 ώρες". Σε ισχύ το έκτακτο της ΕΜΥ Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ το έκτακτο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της...

πριν από  3 ώρες 35 λεπτά

Newsbomb

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες στο λεκανοπέδιο της Αττικής Newsbomb5 Οκτωβρίου 2024 · 15:04 Φωτ.: Eurokinissi ΚΑΙΡΟΣ 1' URL COPIED Σύμπλεγμα καταιγίδων πλησιάζει την Αττική, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιωργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του στα social media πρέπει οι κάτοικοι των δυτικών και βορείων προαστίων να προσέξουν τις επόμενες...

πριν από  4 ώρες 10 λεπτά

Flash.gr

Ένα ισχυρό σύμπλεγμα καταιγίδων πλησιάζει την Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιωργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του στα social media πρέπει οι κάτοικοι των δυτικών και βορείων προαστίων να προσέξουν τις επόμενες ώρες.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation