πριν από  14 ημέρες 7 ώρες

Κλειστό παρέμεινε το πέταλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως είχαν ήδη γνωστοποιήσει οι οργανωμένοι οπαδοί των "ερυθρόλευκων", οι θύρες 3 ως 7 δεν φιλοξένησαν κόσμο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις.

πριν από  14 ημέρες 7 ώρες

Χωρίς κόσμο οι κερκίδες των οργανωμένων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι κερκίδες των οργανωμένων στο "Καραϊσκάκης" (από τις θύρες 3 έως 7) έμειναν άδειες, χωρίς κόσμο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Μια απόφαση των οργανωμένων οπαδών, που δεν θέλησαν να βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης"...

πριν από  14 ημέρες 8 ώρες

Sport-fm

Κλειστό παρέμεινε το πέταλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Όπως είχαν ήδη γνωστοποιήσει οι οργανωμένοι οπαδοί των "ερυθρόλευκων", οι θύρες 3 ως 7 δεν φιλοξένησαν κόσμο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις. Θυμηθείτε την ανακοίνωση της Θύρας 7 εδώ.

πριν από  14 ημέρες 9 ώρες

Sport24.gr

Χωρίς κόσμο οι κερκίδες των οργανωμένων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι κερκίδες των ογανωμένων στο "Καραϊσκάκης" (από τις θύρες 3 έως 7) έμειναν άδειες, χωρίς κόσμο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Μια απόφαση των οργανωμένων οπαδών, που δεν θέλησαν να βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αθλητισμός
Palo presentation