πριν από  5 ώρες 11 λεπτά

Voria.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Tην ήττα με 71-74 από την Ελευθερούπολη γνώρισε ο Ηρακλής στο Ιβανώφειο για την 3η αγωνιστική της Elite League. Με πρωταγωνιστή τον Καμάρα, οι Καβαλιώτες πήραν ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα την ώρα που ο Γηραιός δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Σημειώνεται πως ο Τσιακμάς αστόχησε στο φινάλε σε τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση ενώ ξεχώρισε ο Κέσαρ με 17 πόντους. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του αγώνα τιμήθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς από την κυανόλευκη ΚΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο.

πριν από  4 ώρες 33 λεπτά

Metrosport

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ένα ρητό και αυτό φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Μύκονο (99-93) κατάφεραν να ηττηθούν και στο Ιβανώφειο από την Ελευθερούπολη με 71-74, σκορπώντας απογοήτευση και προβληματισμό στον κόσμο. Άλλωστε κανείς στον οργανισμό του Ηρακλή δεν...

πριν από  4 ώρες 43 λεπτά

Thestival.gr

Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Μύκονο (99-93) ηττήθηκαν και στο Ιβανώφειο από την Ελευθερούπολη με 71-74. Η ομάδα του Πέταρ Άλεξιτς ήταν άστοχη στο τρίποντο και έχασε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Στον αντίποδα η καβαλιώτικη ομάδα ήταν πολύ καλή και είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Καμάρα με 24 πόντους και Καμπερίδη με 12, σύμφωνα με το metrosport.gr.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αθλητισμός
    Palo presentation