πριν από  3 ώρες 9 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια διατροφολόγος αποκαλύπτει τη διαφορά μεταξύ της συντήρησης των αυγών στο ψυγείο και σε θερμοκρασία δωματίου Ακούγεται ίσως παράδοξο, αλλά ο τρόπος που συντηρείτε τα αυγά μέχρι να τα καταναλώσετε, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φαίνεται ότι υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση για τη συντήρηση των αυγών σε θερμοκρασία δωματίου σε κάποιες χώρες και την τοποθέτησή τους στο ψυγείο αμέσως μετά την αγορά τους σε άλλες. Προσοχή όμως: Η λάθος συντήρηση μπορεί να καταστρέψει τη φρεσκάδα των αυγών, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε. Στα σούπερ μάρκετ βλέπουμε ότι τα αυγά βρίσκονται εκτός ψυγείου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία, μπορούν να επηρεάσουν τη φυσική τους προστασία: "Τα αυγά έχουν κάτω από το κέλυφος μια εξαιρετικά λεπτή στιβάδα που τα προστατεύει, μεταξύ άλλων, από τη σαλμονέλα, η οποία μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό του κελύφους", εξηγεί η διατροφολόγος Bea Gonfer. Η ίδια υπογραμμίζει ότι μια διαταραχή σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation