Συντήρηση αυγών: Η διαφορά ανάμεσα στο ψυγείο και σε θερμοκρασία δωματίου
Μια διατροφολόγος αποκαλύπτει τη διαφορά μεταξύ της συντήρησης των αυγών στο ψυγείο και σε θερμοκρασία δωματίου Ακούγεται ίσως παράδοξο, αλλά ο τρόπος που συντηρείτε τα αυγά μέχρι να τα καταναλώσετε, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φαίνεται ότι υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση για τη συντήρηση των αυγών σε θερμοκρασία δωματίου σε κάποιες χώρες και την τοποθέτησή τους στο ψυγείο αμέσως μετά την αγορά τους σε άλλες. Προσοχή όμως: Η λάθος συντήρηση μπορεί να καταστρέψει τη φρεσκάδα των αυγών, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε. Στα σούπερ μάρκετ βλέπουμε ότι τα αυγά βρίσκονται εκτός ψυγείου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία, μπορούν να επηρεάσουν τη φυσική τους προστασία: "Τα αυγά έχουν κάτω από το κέλυφος μια εξαιρετικά λεπτή στιβάδα που τα προστατεύει, μεταξύ άλλων, από τη σαλμονέλα, η οποία μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό του κελύφους", εξηγεί η διατροφολόγος Bea Gonfer. Η ίδια υπογραμμίζει ότι μια διαταραχή σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
![](http://www.palo.gr/Themes/1/Default/Media/banners/digtst-logo.png)
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα![](Themes/1/Default/media/cat-drop-open.png)
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(49)
- Αστυνομικά(80)
- Εκπαίδευση(168)
- Εργασία(163)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(603)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(710)
![Palo presentation](/files/1/extraImg/video-banner.jpg)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.