Σουφλέ κανταίφι με τυριά και ζαμπόν - Η πιο απίθανη γεύση
Φανταστική συνταγή, εύκολη σε παρασκευή και πραγματικά είναι ένα φαγάκι που θα λατρέψει όλη η οικογένεια Αυτό το σουφλέ με τυριά είναι από τις πιο νόστιμες αλμυρές συνταγές με φύλλο κανταίφι. Μία φανταστική συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Για το σουφλέ κανταίφι • 1 συσκ. φύλλο κανταίφι • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες • 1 lt φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου • 6 αβγά • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά • 2 πρέζα/ες μοσχοκάρυδο • 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο Για τη γέμιση τυριών • 300 γρ. φέτα τριμμένη • 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη • 300 γρ. κασέρι τριμμένο • 300 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο • 2 αβγά • 1/4 φλ. ελαιόλαδο • Πιπέρι φρεσκοτριμμένοΕκτέλεση: Για τη γέμισηΖεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές για 4'-5' ανακατεύοντας.Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.Τρίβουμε όλα τα τυριά σε χοντρό τρίφτη μέσα σε μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και τις χλιαρές πλέον πιπεριές.Τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(54)
- Εκπαίδευση(132)
- Εργασία(57)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(468)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(659)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.