πριν από  2 ώρες 27 λεπτά

Real.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σύμφωνα με εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Piraeus Press, οι καπνοί φαίνονται από τη Νεάπολη. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ πετά το ελικόπτερο της αστυνομίας. Στο σημείο έχουν σπέυσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Πτήσεις εκτελεί και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρό περιστατικό με εύφλεκτα υλικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αποθήκη είναι εγκαταλελειμμένη ενώ στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Να σημειωθεί πως, λόγω της πυρκαγιάς υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. #Πυρκαγια σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη στον Πειραιά. Επιχειρούν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.- Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 7, 2024 Δείτε εικόνες:

πριν από  3 ώρες 16 λεπτά

Real.gr

Σύμφωνα με εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Piraeus Press, οι καπνοί φαίνονται από τη Νεάπολη. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ πετά το ελικόπτερο της αστυνομίας. Πτήσεις εκτελεί και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρό περιστατικό με εύφλεκτα υλικά. Να σημειωθεί πως, λόγω της πυρκαγιάς...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation