πριν από  3 ώρες 45 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, του Pitie-Salpetriere, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν άρχισε να εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να τρώει κάποιος και τι όχι Καμία διατροφή δεν μπορεί από μόνη της, ούτε να προκαλέσει ούτε όμως και να θεραπεύσει τον καρκίνο. Πως όμως μπορούμε να μειώσουμε τους κινδύνους, χρησιμοποιώντας τροφές που χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, προστατεύουν περισσότερο από άλλα; Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, του Pitie-Salpetriere, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν άρχισε να εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να τρώει κάποιος και τι όχι. Αυτή είναι η λίστα των τροφίμων που προτείνει ότι πρέπει να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου: Ρόδι Πράσινο τσάι Κουρκουμάς Καφές Ντομάτες Αυγό και ψωμί ολικής Μπρόκολο και λάχανο Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες Κόκκινο κρασί με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation