πριν από  7 ώρες 41 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δύο καινούργιες μελέτες επαναφέρουν με ενδιαφέροντα τρόπο την σημασία της διατροφής Γνωρίζουμε από μελέτες ότι η μεγάλη κατανάλωση αλλαντικών σχετίζεται με αυξημένες πιθανότητες για καρκίνο του εντέρου. Γνωρίζουμε επίσης ότι η διατροφή μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες για διάφορες μορφές καρκίνου. Τώρα, δύο νέες μελέτες που παρουσιάστηκαν στο Ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αιματολογίας (ASH) του 2024 αναδεικνύουν μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ διατροφής και αιματολογικών κακοηθειών, ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερη αξιοποίηση της διατροφής στη μάχη κατά του καρκίνου.Φυτικές ίνες Η μελέτη NUTRIVENTION, με κύριο ερευνητή την Dr Urvi A. Shah από το Κέντρο Καρκίνου Memorial Sloan Kettering, διερεύνησε την επίδραση της διατροφής βασισμένης σε φυτά και υψηλή σε φυτικές ίνες σε ασθενείς με μονοκλωνική γαμμαπάθεια αδιευκρίνιστης σημασίας (MGUS) και ασυμπτωματικό πολλαπλούν μυέλωμα, πρόδρομες καταστάσεις για το πολλαπλούν μυέλωμα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation