Καρκίνος: Τα δύο είδη διατροφής που μπορεί να συμβάλλουν στην θεραπεία
Δύο καινούργιες μελέτες επαναφέρουν με ενδιαφέροντα τρόπο την σημασία της διατροφής Γνωρίζουμε από μελέτες ότι η μεγάλη κατανάλωση αλλαντικών σχετίζεται με αυξημένες πιθανότητες για καρκίνο του εντέρου. Γνωρίζουμε επίσης ότι η διατροφή μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες για διάφορες μορφές καρκίνου. Τώρα, δύο νέες μελέτες που παρουσιάστηκαν στο Ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αιματολογίας (ASH) του 2024 αναδεικνύουν μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ διατροφής και αιματολογικών κακοηθειών, ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερη αξιοποίηση της διατροφής στη μάχη κατά του καρκίνου.Φυτικές ίνες Η μελέτη NUTRIVENTION, με κύριο ερευνητή την Dr Urvi A. Shah από το Κέντρο Καρκίνου Memorial Sloan Kettering, διερεύνησε την επίδραση της διατροφής βασισμένης σε φυτά και υψηλή σε φυτικές ίνες σε ασθενείς με μονοκλωνική γαμμαπάθεια αδιευκρίνιστης σημασίας (MGUS) και ασυμπτωματικό πολλαπλούν μυέλωμα, πρόδρομες καταστάσεις για το πολλαπλούν μυέλωμα.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(36)
- Άμυνα(38)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(116)
- Εργασία(141)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(489)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(643)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.