πριν από  2 ώρες 52 λεπτά

Zinapost.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο προστέθηκε στη λίστα μετά τον άγριο καβγά που είχε ζευγάρι σε ξενοδοχείο στην Ανάληψη Χερσονήσου, σύμφωνα με το ekriti. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία μία 37χρονη από την Γερμανία, ο 44χρονος σύντροφός της τη χτύπησε με το κεφάλι του στο ύψος του φρυδιού με συνέπεια να την τραυματίσει. Το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες και οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον 44χρονο θερμόαιμο άνδρα. zarpanews.gr Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

πριν από  7 ώρες 29 λεπτά

Patrasevents.gr

Ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο προστέθηκε στη λίστα μετά τον άγριο καβγά που είχε ζευγάρι σε ξενοδοχείο στην Ανάληψη Χερσονήσου, Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία μία 37χρονη από την Γερμανία, ο 44χρονος σύντροφός της τη χτύπησε με το κεφάλι του στο ύψος του φρυδιού με συνέπεια να την τραυματίσει. Όπως αναφέρει το ekriti, το περιστατικό σημειώθηκε...

πριν από  11 ώρες 43 λεπτά

Real.gr

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία μία 37χρονη από την Γερμανία, ο 44χρονος σύντροφός της τη χτύπησε με το κεφάλι του στο ύψος του φρυδιού με συνέπεια να την τραυματίσει. Οπως αναφέρει το ekriti, το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες και οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον 44χρονο θερμόαιμο άνδρα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation