Αβοκάντο: Ποιοι πρέπει να το αποφεύγουν και γιατί
Παρακάτω θα βρείτε έξι κατηγορίες ανθρώπων στους οποίους συνιστάται να περιορίσουν ή να αποφύγουν την κατανάλωση αβοκάντο Σύμφωνα με τον Δρ. Huynh Tan Vu στο HCMC University of Medicine and Pharmacy Hospital, το αβοκάντο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Είναι μια καλή πηγή πρωτείνης, καλίου, φυτικών ινών, βιταμίνης Β, βιταμίνης Ε, βιταμίνης C, βιταμίνης Κ, και υδατανθράκων. Έτσι, με βάση όλα τα παραπάνω το αβοκάντο μπορεί να βελτιώσει την όραση, το καρδιαγγειακό και το πεπτικό σύστημα, καθώς και να αποτρέψει την οστεοπόρωση και τον καρκίνο. Ωστόσο, όλα αυτά τα οφέλη δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να φάνε αβοκάντο. Παρακάτω θα βρείτε έξι κατηγορίες ανθρώπων στους οποίους συνιστάται να περιορίσουν ή να αποφύγουν την κατανάλωση αβοκάντο.Μητέρες που θηλάζουν Η κατανάλωση πάρα πολλών αβοκάντο μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη παραγωγή γάλακτος για τις μητέρες που θηλάζουν.Ασθενείς με εντερικά προβλήματα Η κατανάλωση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Το αβοκάντο είναι από τις πιο δημοφιλείς υπερτροφές, μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και πλούσιο σε φυτικές ίνες και κάλιο, που προσφέρει αίσθημα κορεσμού γι αυτό περιλαμβάνεται σχεδόν σε όλες τις δίαιτες.Ποιοι όμως δεν πρέπει να το τρώνε; Ένα από τα πλεονεκτήματά του αβοκάντου είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη κρεμώδη γεύση του ως φρούτο, μέσα σε σαλάτες...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(59)
- Εκπαίδευση(144)
- Εργασία(19)
- Θρησκεία(96)
- Κοινωνία(646)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(798)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.