πριν από  1 ώρα 43 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Την ώρα που κάνει την έξοδο ο Τζολάκης, ο Ρέτσος μπλοκάρει την μπάλα με τα δύο χέρια, μετά στρώθηκε στον Σπόραρ που σούταρε με τον Τζολάκη να κάνει διπλή επέμβαση. Η φάση του αγώνα εκτυλίχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα, στο 45΄+1΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα και ασταθές διώξιμο του Τζολάκη ο Ρέτσος μπλόκαρε την μπάλα και με τα δύο χέρια, με τον διαιτητή και το VAR να μη βλέπουν παράβαση και να μην καταλογίζεται πέναλτι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τζολάκης έδιωξε σωτήρια δύο φορές τα πλασέ του Σπόραρ και το σουτ του Τετέ έφυγε άουτ. Δείτε παρακάτω την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο "αιώνιο" ντέρμπι, που έφερε πολλά παράπονα εκ μέρους του πράσινου στρατοπέδου:

πριν από  2 ώρες 31 λεπτά

Την ώρα που κάνει την έξοδο ο Τζολάκης, ο Ρέτσος μπλοκάρει την μπάλα με τα δύο χέρια, μετά στρώθηκε στον Σπόραρ που σούταρε με τον Τζολάκη να κάνει διπλή επέμβαση. Δείτε παρακάτω την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο "αιώνιο" ντέρμπι:

πριν από  2 ώρες 41 λεπτά

Sport-fm

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πιο κοντά στο γκολ από κάθε άλλη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στις καθυστερήσεις και από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ο Τζούριτσιτς πήδηξε για την κεφαλιά δίχως να τα καταφέρει. Ο Τζολάκης -που επίσης είχε κάνει έξοδο εκεί- σταμάτησε τα δύο σουτ του Σπόραρ εξ επαφής και στη συνέχεια ο Τετέ δεν βρήκε στόχο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation