πριν από  3 ώρες 34 λεπτά

Sport24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Στέφαν Σβαμπ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ τόνισε πως είναι ανυπόμονος για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Γαλατάσαραϊ ( 25/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD , LIVE από το Matchcenter του SPORT24 ) στην Κωνσταντινούπολη για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Στέφαν Σβαμπ στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ανυπόμονος για το ματς.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβαμπ: Για το ματς:"Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είμαστε καλά ως ομάδα. Έχουμε παίξει κι άλλα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι". Για το Europa League: "Ενδιαφέρουσα διοργάνωση, περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Champions League και τώρα είμαστε έτοιμοι, ως πρωταθλητές. Τίποτα δεν δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι, τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι παίκτες". Για το τι παιχνίδι περιμένει: "Μπορεί να συγκριθεί αυτό το παιχνίδι με τα playoffs.

πριν από  2 ώρες 38 λεπτά

Flash.gr

Ένα ματς με άρωμα... Playoffs του UEFA Champions League θα έχει η αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος έκανε δηλώσεις ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του ΠΑΟΚ ο οποίος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του νεοσύστατου league stage του UEFA Europa League, θα φιλοξενηθεί από την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation