πριν από  2 ημέρες 0 ώρα

Sport-fm

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χωρίς τον Ακη Μάντζιο πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έγινε γνωστό μετέβη εκτάκτως στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση, ωστόσο θα είναι κανονικά παρών στην αυριανή προπόνηση. Εκτός του προπονητή, απόντες ήταν και οι παίκτες Alvaro Zamora (συμμετέχει στο Copa America με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), Lindsay Rose (είχε υποχρεώσεις με την εθνική Μαυρικίου), Shapi Suleymanov και Birger Verstraete (οι δύο τελευταίοι έχουν άδεια, προκειμένου να διευθετήσουν μια προσωπική τους υπόθεση). Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων θα προπονηθούν το απόγευμα στο "Δασυγένειο", ενώ ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ ολοκληρώνεται την Τετάρτη (03/07).

πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

0 Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email Η πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον ΑΡΗ με τον Άκη Μάντζιο να μην δίνει το παρών μιας και έπρεπε να βρεθεί στην Αθήνα για μία προσωπική του υπόθεση. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ: "Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
Palo presentation