πριν από  3 ώρες 10 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Μάρτιν Φρίντεκ δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι από τον Άκη Μάντζιο, μένοντας εκτός δράσης λόγω γαστρεντερίτιδας Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, με τον Χουάνκαρ να παίρνει την θέση του Μάρτιν Φρίντεκ, με τον Τσέχο να τίθεται νοκ άουτ για την αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο Έλληνας τεχνικός είχε καταστρώσει τα πλάνα του με τον παίκτη ως βασικό και θα πρέπει να αναθεωρήσει τις όποιες τακτικές του για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Βόκολου, έχοντας παράλληλα και αλλαγμένη την τετράδα της άμυνας του τόσο στα στόπερ, όσο και στη δεξιά πλευρά, με Ρόουζ και Μοντόγια να ξεκινούν επίσης ως βασικοί απόψε.

πριν από  3 ώρες 7 λεπτά

Pressaris.gr

Share Tweet Share Share Email Comments Απρόοπτο με τον Μάρτιν Φρίντεκ πριν από την έναρξη του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Ο Τσέχος αριστερός μπακ τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα λόγω μιας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε.

πριν από  3 ώρες 27 λεπτά

0 Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email Χωρίς τον Μάρτιν Φρίντεκ θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Τσέχος ταλαιπωρείται το τελευταίο 24ωρο από γαστρεντερίτιδα και δεν πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο 32χρονος αμυντικός συμπεριλήφθηκε αρχικά στην αποστολή αλλά δεν την ακολούθησε χθες στο ξενοδοχείο, μένοντας στο σπίτι του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο

      Palo presentation