πριν από  4 ώρες 36 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Φακούντο Πελίστρι έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά την φωτογράφιση που έκανε σε ξενοδοχείο κάτω από την Ακρόπολη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το "Τριφύλλι" δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την παρουσία του Ουρουγουανού εξτρέμ σε ξενοδοχείο κάτω από την Ακρόπολη, με τον ίδιο τον παίκτη να στέλνει το δικό του μήνυμα. "Αθήνα, το νέο μου σπίτι" έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα social media, που έχει προσαρμοστεί γρήγορα στην χώρα μας και ήδη ξεχωρίζει με την πράσινη φανέλα. Δείτε την ανάρτησή του:View this post on Instagram A post shared by facu pellistri (@facupellistri)

πριν από  3 ώρες 29 λεπτά

To10.gr

Ο Φακούντο Πελίστρι χαρακτήρισε την Αθήνα ως το νέο του σπίτι Ο Φακούντο Πελίστρι αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Το "τριφύλλι" δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την παρουσία του Ουρουγουανού εξτρέμ σε ξενοδοχείο κάτω από την Ακρόπολη, με τον ίδιο τον παίκτη να στέλνει το δικό του μήνυμα. Διαβάστε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation