πριν από  2 ώρες 42 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έξαλλοι οι παίκτες της ΑΕΚ με την διαιτησία στο ματς του Αγρινίου. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των Πουλικίδη-Τσακαλίδη και διαμαρτύρονταν έντονα για την φάση του 25', όπου ο Τσάβες μαρκάρει εντός μικρής περιοχής τον Περέιρα, αλλά και για την φάση του Σιέλη, όπου οι "κιτρινόμαυροι" πως υπάρχει χέρι-πέναλτι. Έτσι με την λήξη του ματς υπήρχαν πολλά νεύρα από τους παίκτες που υποστήριζαν πως ο 4ος διαιτητής Τσιμεντερίδης φέρεται να τους είπε πως "αυτά βλέπαμε, αυτά δώσαμε". Όσον αφορά τον διαιτητή Πουλικίδη; Στις πιέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ να πει για τις δύο φάσεις που η ΑΕΚ ζήτηε πέναλτι, αλλά και να πει και για την συνολική του διαιτησία, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον της ΑΕΞ έμεινε αμίλητος. Κατέβασε το κεφάλι και πήγε στα αποδυτήρια.

πριν από  3 ώρες 12 λεπτά

Aekpassion.gr

Νέο κακό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς με θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο και πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Μέτρια απόδοση της ΑΕΚ, δεν βοήθησαν οι αλλαγές του Αλμέιδα αλλά και η διαιτησία του Πουλικίδη έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των παικτών:Στρακόσια(7): Kαλή εμφάνιση του Αλβανού γκολκίπερ, που αντέδρασε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο

      Palo presentation