πριν από  3 ώρες 13 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


O Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Βόλο, στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη και το χάσαμε εμείς οι ίδιοι. Κυριαρχούσαμε, ο αντίπαλος πήρε κίτρινες, εμείς πήραμε κόκκινη, αλλά παίξαμε καλά με δέκα, αλλάξαμε τους παίκτες μας. Ανταποκριθήκαμε αλλά κάναμε λάθη, τα οποία πληρώσαμε. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες, θα τους μιλήσουμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Κοιτάμε μπροστά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, θα συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα, οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο κόσμος είναι μαζί μας, να μην κάνουμε τα ίδια λάθη".

πριν από  7 ώρες 22 λεπτά

Sport-fm

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Βόλος στην έδρα του Ατρομήτου με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ο προπονητής των γηπεδούχων Πάμπλο Γκαρσία, στάθηκε στα λάθη που στέρησαν τη νίκη στην ομάδα του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία: "Ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη και το χάσαμε εμείς οι ίδιοι. Κυριαρχούσαμε, ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation