πριν από  1 ώρα 54 λεπτά

Novasports.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Κλοντ Μακελελέ αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για το αν θα προταθεί συμβόλαιο στον Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Πολωνός επιθετικός δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στην Τρίπολη και προσπαθεί να πείσει τον Γάλλο τεχνικό, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του. Ο 29χρονος επιθετικός έχει δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Το ιατρικό επιτελείο των Αρκάδων φρόντισε τις προηγούμενες ημέρες να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το συγκεκριμένο θέμα. Top Video Ποια είναι η καλύτερη στιγμή του Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ; (Vlog)

πριν από  4 ώρες 28 λεπτά

Sdna.gr

Κοντά στην απόκτηση επιθετικού είναι ο Αστέρας Aktor, με τον Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα να πείθει τον Μακελελέ. Κάτι παραπάνω από θετικές είναι οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα στις προπονήσεις του Αστέρα Aktor. Ο Πολωνός επιθετικός δείχνει στον Κλοντ Μακελελέ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation