πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Gavros.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σπουδαίο μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μεγάλη επένδυση για την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου. Το Next Big Thing του ελληνικού πόλο είναι, πλέον, "ερυθρόλευκο". Ο 17χρονος Σπύρος Λυκούδης, πρώτος σκόρερ της περσινής Α2, μεταγράφηκε και επίσημα στους Πειραιώτες! Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σπύρο Λυκούδη. Ο νεαρός περιφερειακός (ημ. γέννησης 25/10/2006, 1,87μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Gavros.gr

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος για την άφιξή του στον Ολυμπιακό είναι ο Σπύρος Λυκούδης. Το "wonderkid" της ομάδας πόλο δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στους "ερυθρόλευκους" από μικρός Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Λυκούδη:

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υδατοσφαίριση
Palo presentation