πριν από  2 ώρες 35 λεπτά

News247.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Στο ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε το πρόσωπο, μένει να δούμε εάν θα αλλάξουν πολιτικές", σχολίασε ο Π. Μαρινάκης, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειμμα δημοκρατίας επειδή έβαλε φρένο σε νέα υποψηφιότητα Κασσελάκη. ΒΙΚΥ ΣΑΜΑΡΑ 14 Οκτωβρίου 2024 13:29 share this on facebook share this on twitter share this on linkedin share this on messenger share this on messenger Το Μαξίμου φαίνεται πως περιμένει στη γωνία τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα αφήνει να φανεί ενόχληση για το γεγονός ότι η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος. Αυτό ήταν το κλίμα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αφορούσε φυσικά στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

πριν από  10 ώρες 0 λεπτά

Η στρατηγική Μητσοτάκη πίσω από την πρόσκληση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για συνάντηση. Στόχος του πρωθυπουργού είναι οι αντιΣΥΡΙΖΑ κεντρώοι ψηφοφόροι. ΒΙΚΥ ΣΑΜΑΡΑ 14 Οκτωβρίου 2024 06:11 share this on facebook share this on twitter share this on linkedin share this on messenger share this on messenger Το Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία δεν σχολίασαν επισήμως χθες το βράδυ...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτική
    Palo presentation