πριν από  2 ώρες 32 λεπτά

Kontranews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Καμπανάκι για την πορεία των συζητήσεων με την Τουρκία, χτυπά με συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εφιστώντας την προσοχή του Υπουργείου Εξωτερικών και των διπλωματών μας, στην εμμονική τακτική της γειτονικής χώρας, που θέτει θέματα κυριαρχίας στο Αιγαίο. Με αφυπνιστικό λόγο και νομικά επιχειρήματα, ο κ. Παυλόπουλος συστήνει, να καταστήσουμε σαφές στην Τουρκία ότι η διαφορά μας είναι μια, δηλαδή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και Υφαλοκρηπίδα, να επεκτείνουμε σε 12 ναυτικά μίλια τα χωρικά μας ύδατα, ασκώντας επιτέλους το κυριαρχικό μας δικαίωμα, όπως έχουμε υποχρέωση από το Διεθνές Δίκαιο και μάλιστα να το πράξουμε τώρα, νοτίως της Κρήτης, συμπληρώνει επίσης, ότι τα νησιά μας δικαιούνται αμυντικής θωράκισης, λόγω της απειλητικής τακτικής της Τουρκίας, ενώ για την Κύπρο, να απαιτήσουμε εφαρμογή του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και να αποκλείσουμε κάθε συζήτηση περί...

πριν από  4 ώρες 4 λεπτά

Καμπανάκι για την πορεία των συζητήσεων με την Τουρκία, χτυπά με συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εφιστώντας την προσοχή του Υπουργείου Εξωτερικών και των διπλωματών μας, στην εμμονική τακτική της γειτονικής χώρας, που θέτει θέματα κυριαρχίας στο Αιγαίο. Με αφυπνιστικό λόγο και νομικά επιχειρήματα, ο κ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτική
    Palo presentation