πριν από  2 ώρες 22 λεπτά

Pentapostagma.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πολιτική 11.09.2024 - 12:55 0 Αυξήθηκαν οι δαπάνες για την την παιδεία κατά 1 δισ. ευρώ, τονίζει ο Βορίδης (Βίντεο) Την έκθεση δαπανών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δημοσιοποίησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πειραιώς, το σύνολο των προεκλογικών δαπανών ανέρχεται σε 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Τα προεκλογικά έσοδα της Νέας Δημοκρατίας ανέρχονται σε 2,1 εκατ. ευρώ τα οποία προέρχονται κατά βάση από την κρατική χρηματοδότηση. Δείτε ΕΔΩ την έκθεση των προεκλογικών δαπανών της Νέας Δημοκρατίας.

πριν από  3 ώρες 14 λεπτά

Protothema.gr

Το σύνολο των προεκλογικών δαπανών του κυβερνώντος κόμματος ανέρχεται σε 2,7 εκατομμύρια ευρώ 24.09.2024, 21:01 Την έκθεση δαπανών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δημοσιοποίησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πειραιώς, το σύνολο των προεκλογικών δαπανών ανέρχεται σε 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Τα προεκλογικά έσοδα της Νέας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτική
    Palo presentation