Ένα νέο τύπο ψωμιού θέλουν να δημιουργήσουν οι επιστήμονες, που θα είναι εξίσου υγιεινό με το ψωμί ολικής άλεσης, αλλά θα μοιάζει και θα έχει τη γεύση του λευκού. Σύμφωνα με το BBC, το έργο χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση για να βελτιώσει τα οφέλη των βρετανικών τροφίμων για την υγεία. Οι ερευνητές σχεδιάζουν να προσθέσουν μικρές ποσότητες μπιζελιών, φασολιών και...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(62)
- Αστυνομικά(55)
- Εκπαίδευση(122)
- Εργασία(12)
- Θρησκεία(113)
- Κοινωνία(648)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(926)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.