πριν από  9 ημέρες 18 ώρες

Thestival.gr

Ένα μέρος της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία θα φθάσει σε λίγες ημέρες, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι. Πρόσθεσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα παραμένει μια υψηλή προτεραιότητα. Το αμερικανικό Κογκρέσο ενέκρινε οριστικά προχθές, Τρίτη ένα γιγαντιαίο πακέτο περαιτέρω στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην...

πριν από  9 ημέρες 20 ώρες

Ένα μέρος της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία θα φθάσει σε λίγες ημέρες, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι, προσθέτοντας ότι η αντιαεροπορική άμυνα παραμένει μια υψηλή προτεραιότητα. Διαβάστε επίσης:

πριν από  9 ημέρες 20 ώρες

Ένα μέρος της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία θα φθάσει σε λίγες ημέρες, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι, προσθέτοντας ότι η αντιαεροπορική άμυνα παραμένει μια υψηλή προτεραιότητα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πολιτική
Palo presentation