πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Cnn.gr

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε ο 55χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα τον Μάιο του 2022. Η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης. Η 43χρονη δολοφονήθηκε από το σύζυγο της στις 5 Μαίου, στο χωριό Πηγές Καβάλας, όταν την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου...

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Zougla.gr

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά επιβλήθηκαν στον 55χρονο για την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα τον Μάιο του 2022. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κομοτηνή. Η 43χρονη Αίντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαίου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου.

πριν από  1 Χρόνο 2 Μήνες

Makeleio.gr

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά επιβλήθηκαν στον 55χρονο για την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα τον Μάιο του 2022. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης. Η 43χρονη Αίντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαίου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Αστυνομικά
Palo presentation