Πιο ωφέλιμο από το μέλι - Δύο κουταλάκια την ημέρα ενισχύουν το ανοσοποιητικό
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Τρόποι κατανάλωσης γύρης μελισσών Αυτό το ελάχιστα γνωστό αλλά εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό της διατροφής είναι πλούσιο σε πρωτείνες, πολυσακχαρίτες, πολυφαινόλες, λιπίδια, μέταλλα και βιταμίνες, καθιστώντας το ένα από τα πιο θρεπτικά προϊόντα που παράγουν οι μέλισσες. Η γύρη, αυτό που συλλέγουν επιμελώς οι μέλισσες από διάφορα φυτά και στη συνέχεια το επεξεργάζονται σε κυψέλες με αναερόβια......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(68)
- Εκπαίδευση(129)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(492)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(584)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.