Το διπλό πρόσωπο των γαλακτωματοποιητών

Tovima.gr



Δεν αφήνουν τα ντρέσινγκ για σαλάτες να διαχωρίζονται, το παγωτό να στάζει και τα μάφιν να ξεραίνονται. Οι γαλακτωματοποιητές, που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της υφής των τροφίμων, υπάρχουν σε πολλά είδη προϊόντων. Ομως διατυπώνονται όλο και περισσότερες ανησυχίες για τους πιθανούς κινδύνους που ενέχουν για την υγεία. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η κατανάλωση κοινών γαλακτωματοποιητών......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία