Το διπλό πρόσωπο των γαλακτωματοποιητών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Tovima.gr
Δεν αφήνουν τα ντρέσινγκ για σαλάτες να διαχωρίζονται, το παγωτό να στάζει και τα μάφιν να ξεραίνονται. Οι γαλακτωματοποιητές, που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της υφής των τροφίμων, υπάρχουν σε πολλά είδη προϊόντων. Ομως διατυπώνονται όλο και περισσότερες ανησυχίες για τους πιθανούς κινδύνους που ενέχουν για την υγεία. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η κατανάλωση κοινών γαλακτωματοποιητών......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.