Ροβίτσα: Ιδιότητες, και διατροφική αξία - Τι να προσέχετε
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Η ροβίτσα (mung beans), βασικό σε πολλές ασιατικές κουζίνες, έχει κερδίσει δημοτικότητα παγκοσμίως λόγω του εντυπωσιακού διατροφικού της προφίλ. 1 SHARES Bigstock Αυτά τα μικρά, πράσινα όσπρια είναι γεμάτα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και έχουν συνδεθεί με πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία. Αυτό το άρθρο διερευνά τη θρεπτική αξία της ροβίτσας, τα οφέλη της για την υγεία, τις πιθανές......
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.