Άνοια: Ποια φαγητά αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 84%, σύμφωνα με νέα μελέτη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Thestival.gr
Τα φλεγμονώδη τρόφιμα, όπως το κόκκινο κρέας, τα γλυκά και το ψωμί, σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξει κάποιος ενήλικας άνοια. Οι διατροφικές συνήθειες που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από φλεγμονώδεις τροφές συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο οι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας να αναπτύξουν άνοια, όπως δείχνει νέα μελέτη. Οι φλεγμονώδεις διατροφικές συνήθειες συνδέονται με 84% υψηλότερο......
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.