Άνοια: Ποια φαγητά αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 84%, σύμφωνα με νέα μελέτη

Thestival.gr



Τα φλεγμονώδη τρόφιμα, όπως το κόκκινο κρέας, τα γλυκά και το ψωμί, σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξει κάποιος ενήλικας άνοια. Οι διατροφικές συνήθειες που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από φλεγμονώδεις τροφές συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο οι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας να αναπτύξουν άνοια, όπως δείχνει νέα μελέτη. Οι φλεγμονώδεις διατροφικές συνήθειες συνδέονται με 84% υψηλότερο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία