Σαγκουίνι φουλ στα αντιοξειδωτικά - Άυξησέ τα κατά 3.000%!
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Vita.gr
Έχεις δοκιμάσει ποτέ σαγκουίνι; Γνωστό ως "κόκκινο πορτοκάλι" είναι μια ποικιλία πορτοκαλιού με βαθύ κόκκινο χρώμα - σχεδόν στο χρώμα του αίματος - γι' αυτό ονομάζεται και "blood orange". Από διατροφικής άποψης το σαγκουίνι βρίσκεται αρκετά κοντά με το πορτοκάλι. Ωστόσο, η γεύση και το άρωμά του είναι πιο έντονα και χαρακτηριστικά. Μάλιστα, το σαγκουίνι έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε......
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.