Red velvet μπράουνι
Διατηρούνται σε αεροστεγή συσκευασία για πέντε ημέρες Υλικά 170 γρ. αλατισμένο βούτυρο, λιωμένο, συν επιπλέον για το ταψί225 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας1 κ. γλ. κόκκινα χρώμα ζαχαροπλαστικής3 αυγά40 γρ. κακάο σε σκόνη110 γρ. απλό αλεύρι1 κ. γλ. ξύδι λευκό κρασί250 γρ. μαλακό τυρί1 κρόκο αυγού3 κ. σ. ζάχαρη άχνηΕκτέλεσηΣτρώστε μία λαδόκολλα σε μία τετράγωνη φόρμα και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Χτυπήστε το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη με το εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπολ. Μόλις ενωθούν, ρίξτε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και τα αυγά μέχρι το μείγμα να αποκτήσει ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα.Κοσκινίστε μέσα το κακάο και το αλεύρι και προσθέστε το ξύδι. Ανακατέψτε το μείγμα χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα.Για το στροβιλισμό του cheesecake, ανακατέψτε το μαλακό τυρί, τον κρόκο αυγού και τη ζάχαρη και αφήστε τα στην άκρη.Αδειάστε το μεγαλύτερο μέρος του μείγματος για brownie στη φόρμα και ρίξτε μέσα το μείγμα cheesecake.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(48)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(33)
- Θεσσαλία(222)
- Θεσσαλονίκη(14)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(154)
- Μακεδoνία(38)
- Πελοπόννησος(46)
- Στερεά Ελλάδα(69)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.